VitarGo Load | Amix
Související produkty
Detailní popis produktu
Vitargo® je patentovaná forma sacharidu. Molekula Vitarga je téměř identická s molekulární strukturou svalového cukru glykogenu v lidském organismu. Slazeno značkovou sukralózou. Neobsahuje aspartam.
Doporučené dávkování:
- naplňte šejkr 200 ml vody a přidejte 75 g (2 odměrky) VitarGo Load
- míchejte 1 - 2 minuty, pak přidejte zbytek vody do požadovaného objemu a opět dobře zamíchejte
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | 75 g | |
---|---|---|
energetická hodnota | 1557 kJ/366 kcal | 1168 kJ/366 kcal |
bílkoviny | < 0,5 g | < 0,4 g |
sacharidy | 90 g | 67,5 g |
- z toho cukry | < 0,5 g | < 0,4 g |
- z toho škrob | 89,5 g | 67,1 g |
tuky | < 0,5 g | < 0,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g | 0 g |
sůl | < 0,1 g | < 0,1 g |
Hodnoty jsou shodné pro příchuť citron, pomeranč.
Složení:
Citron
- amylopektin - ječný škrob (Vitargo®), regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, sladidla sukralóza a acesulfam K
Pomeranč
- amylopektin - ječný škrob (Vitargo®), regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, šťáva z červené řepy, barvivo kurkumin, sladidla sukralóza a acesulfam K
Upozornění
Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, ryb, korýšů, lepku, oříšků a arašídů. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Konzumaci doplňků stravy konzultujte s lékařem. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sacharidy, gainery |
---|---|
Forma: | sypká |
Bílkoviny v %: | do 20% |
Vhodné pro: | vegetariány |
Typ sladidla: | sukralóza, acesulfan |
Transparentní obsah: | poměry složek |
Cukry v %: | do 15% |
Sacharidy v %: | nad 85% |
Země výroby: | Evropská unie |
Barva obalu: | červená, žlutá |
Dodavatel: | Ronnie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.