Long 80 Multiprotein | Extrifit
Související produkty
Detailní popis produktu
Čím je Long 80 Multiprotein lepší? Vylepšili jsme jeho složení: zastoupení jednotlivých bílkovinných zdrojů (zásadní je obsah enzymaticky hydrolyzovaných syrovátkových proteinů včetně toho s nejvyšším stupněm hydrolýzy DH 32 a s vysokým obsahem krátkých peptidů), místo dvou enzymů obsahuje komplex sedmi účinných enzymů a v neposlední řadě jsme také zvolili jako sladidlo steviolglykosidy, neboli sladidlo z rostliny stévie, které je přírodního původu. Navíc jsme vylepšili také chuť tohoto výrobku - u Long 80 Multiprotein vybíráte hned ze šesti příchutí!
Long 80 Multiprotein je multikomponentní (vícesložkový) protein obsahující bílkoviny z 8 proteinových zdrojů. Díky tomu je výrobek typický vyváženým aminokyselinovým spektrem, což je pro jeho účinek velmi důležité! 75 % obsahu bílkovin produktu tvoří syrovátkové proteinové koncentráty, hydrolyzáty a izoláty a zdrojem dalších 25 % bílkovin je micelární kasein a vaječné bílkoviny.
Hlavní předností multikomponentního proteinu Long 80 Multiprotein je jeho postupnější uvolňování, než je tomu u klasického syrovátkového proteinu, a výrobek tak může zásobovat svaly bílkovinami po delší čas! Navíc je obohacen komplexem sedmi enzymů – papainem, alfa amylázou, bromelainem, laktázou, celulázou, neutrální proteázou a lipázou. Obsah proteinů je 76,4 % - 80 % (liší se podle příchuti).
Long 80 Multiprotein je vhodný ve všech případech, kdy je nutné zajistit okamžitou i dlouhodobější nepřetržitou dodávku bílkovin.
Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.
O použitých nativních CFM surovinách:
Bílkoviny syrovátky, obsažené v Long 80 Multiprotein, jsou tvořeny syrovátkovým proteinovým CFM izolátem, syrovátkovým proteinovým CFM koncentrátem a dále pak hydrolyzovanými syrovátkovým proteiny: enzymaticky hydrolyzovaným syrovátkovým koncentrátem se stupněm hydrolýzy DH 32, enzymaticky hydrolyzovaným syrovátkovým koncentrátem se stupněm hydrolýzy DH 5 a enzymaticky hydrolyzovaným 90% syrovátkovým izolátem se stupněm hydrolýzy DH 8 (u starší verze produktu pouze enzymaticky hydrolyzovaným syrovátkovým koncentrátem se stupněm hydrolýzy DH 32).
CFM je přírodní, nechemický proces výroby syrovátkového proteinu nejvyšší kvality, filtrovaného na speciálním, vysoce technologicky vyspělém keramickém cross-flow filtru, který je schopen dokonale odfiltrovat všechny nežádoucí složky (jako je tuk, laktóza…) a izolovat čistou (panenskou) syrovátkovou bílkovinu se zachováním všech cenných frakcí, jako je beta laktoglobulin, alfa laktoglobulin, sérový albumin, imunoglobulin, glykomakropeptid, laktoferin a další. Obsah těchto frakcí přímo deklarujeme ve složení našeho výrobku!
Při CFM nejsou používány žádné pomocné chemikálie či rozpouštědla. CFM je nejšetrnější existující metoda výroby bílkovin, protože surovina není vystavena žádným fyzikálním veličinám, např. vysokému tlaku, teplotě, iontům. Pouze samovolně prochází svojí vlastní vahou přes keramické filtry. Díky tomu je finální syrovátkový protein intaktní = nedotčený ničím a nikým = tzv. panenský protein (virgin protein). Jeho struktura, složení bílkovin, vůně, barva a chuť je přirozená, ničím neovlivněná a nezměněná, zůstává v původní přírodní, tzv. nativní podobě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteiny |
---|---|
Forma: | sypká |
Bílkoviny v %: | 76-85%, 66-75% |
Doba použití: | před spaním |
Vhodné pro: | vegetariány |
Typ sladidla: | sukralóza, ze stévie |
Transparentní obsah: | poměry složek, spektrum aminokyselin |
Zdroje bílkovin: | ultrafiltrát WPC, CFM WPC, CFM WPI, hydrolyzát WPC DH5, hydrolyzát WPC DH32, hydrolyzát WPI, micelární kasein, vaječný albumin |
Obsahuje: | enzymy, sušené ovoce |
Země výroby: | Evropská unie |
Barva obalu: | oranžová |
Dodavatel: | Ronnie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.