High Protein Chips | Nutrend
Související produkty
Detailní popis produktu
High Protein Chips s vysokým obsahem bílkoviny rostlinného původu. Jedná se o proteinovou svačinu pro doplnění živin, zejména bílkoviny v průběhu dne. Proteinové chipsy jsou pečené, s obsahem sójového proteinového izolátu, drcených fazolí, bramborových vloček, bramborového škrobu, slunečnicového oleje a soli.
- 40 % bílkoviny (juicy steak a paprika)
- 42 % bílkoviny (solené)
- low carb
- pečené
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | 40 g | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
steak | paprika | sůl | steak | paprika | sůl | |
energetická hodnota | 1690 kJ/400 kcal | 1678 kJ/397 kcal | 1696 kJ/401 kcal | 676 kJ/160 kcal | 671 kJ/159 kcal | 678 kJ/160 kcal |
bílkoviny | 40,6 g | 40,4 g | 42 g | 16,2 g | 16,2 g | 16,8 g |
sacharidy | 44,8 g | 43,5 g | 43,3 g | 18 g | 17,4 g | 17,4 g |
- z toho cukry | 2,5 g | 1,1 g | 0,6 g | 0,2 g | 0,4 g | 0,2 g |
tuky | 5,9 g | 6,2 g | 6,1 g | 2,4 g | 2,5 g | 2,4 g |
- z toho nasyc. mastné kys. | 1,1 g | 1 g | 1,1 g | 0,4 g | 0,4 g | 0,4 g |
vláknina | 2,5 g | 2,8 g | 2,5 g | 1 g | 1,1 g | 1 g |
sůl | 3,6 g | 4 g | 3,8 g | 1 g | 1,6 g | 1,5 g |
Složení:
Může obsahovat stopy mléka a lepku.
Juicy steak
- sójový proteinový izolát 40 %, sušené fava fazole 28 %, bramborové vločky, bramborový škrob, aroma, slunečnicový olej, sůl, barvivo E 160c, antioxidant E 392
Paprika
- sójový proteinový izolát 39 %, sušené fava fazole 28 %, bramborové vločky, bramborový škrob, aroma, slunečnicový olej, sůl, barvivo E 160c
Sůl
- sójový proteinový izolát 41 %, sušené fava fazole 29 %, bramborové vločky, bramborový škrob, slunečnicový olej, sůl
Upozornění:
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slané fitness dobroty |
---|---|
Dodavatel: | Ronnie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.