CFM Isoclear | PROM-IN
Související produkty
Detailní popis produktu
Syrovátkový izolát vyrobený použitím nejpokročilejší technologie CFM, která zachovává veškeré bioaktivní frakce, a to ve stejném poměru, jakou disponuje původní surovina. Díky použití speciálních cross flow filtrů získáme nativní bílkovinu bez nežádoucího tuku a s minimálním obsahem laktózy. Současně zůstává zachován přirozený obsah minerálů, čímž se výsledný produkt stává přirozeným zdrojem vápníku.- 25 g bílkovin v dávce
- velmi rychlá vstřebatelnost
- 100% instantní
- delikátní chuť
- obsahuje velmi malý podíl laktózy
- bez plnidel, zahušťovadel a umělých barviv
Doporučené dávkování:
- 30 - 90 g CFM Isoclear denně ve dvou až třech porcích především ráno a po tréninku
- dle hmotnosti a tréninkových cílů doporučujeme konzultovat se zkušeným trenérem případně nutričním poradcem
Tabulka nutričních hodnot:
čokoláda | vanilka | marcipán | |
---|---|---|---|
100 g | |||
energetická hodnota | 1570 kJ/370 kcal | 1580 kJ/372 kcal | 1575 kJ/371 kcal |
bílkoviny | 81 g | 87 g | 85 g |
sacharidy | 3,8 g | 3,4 g | 3,2 g |
- z toho cukry | 1,8 g | 2 g | 2 g |
tuky | 1,4 g | 1 g | 1,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g | 0,6 g | 0,7 g |
vláknina | 2,3 g | 0 g | 1 g |
sůl | 0 g | 0 g | 0 g |
čokoláda | vanilka | marcipán | |
---|---|---|---|
30 g | |||
energetická hodnota | 471 kJ/111 kcal | 474 kJ/111 kcal | 472 kJ/111 kcal |
bílkoviny | 24 g | 26 g | 25 g |
sacharidy | 1,1 g | 1 g | 0,9 g |
- z toho cukry | 0,5 g | 0,6 g | 0,6 g |
tuky | 0,4 g | 0,3 g | 0,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,24 g | 0,2 g | 0,16 g |
vláknina | 0,7 g | 0 g | 0,3 g |
sůl | 0 g | 0 g | 0 g |
Profil aminokyselin:
Výrobce na obalu neuvádí kompletní obsah aminokyselin v produktu. |
Složení:
Čokoláda
- syrovátkový proteinový izolát (mléko, sójový lecitin) vyrobený metodou CFM (bílkovinné frakce beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %), laktoferin méně než 1 %, aroma, náhradní sladidla: sukralóza a neohesperidin E 959, trávicí enzym laktáza, odtučněný kakaový prášek
Vanilka
- syrovátkový proteinový izolát (mléko, sójový lecitin) vyrobený metodou CFM (bílkovinné frakce beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %), laktoferin méně než 1 %, aroma, náhradní sladidla: sukralóza a neohesperidin E 959, trávicí enzym laktáza, barvivo extrakt carthamus
Marcipán
- syrovátkový proteinový izolát (mléko, sójový lecitin) vyrobený metodou CFM (bílkovinné frakce beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %), laktoferin méně než 1 %, aroma, náhradní sladidla: sukralóza a neohesperidin E 959, trávicí enzym laktáza, odtučněný kakaový prášek
Upozornění:
Obsahuje alergeny laktózu a sóju. Ochucený nealkoholický nápoj obohacený, se sladidly, vhodný zejména pro sportovce. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a mimo dosah slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteiny |
---|---|
Forma: | sypká |
Bílkoviny v %: | nad 85%, 76-85% |
Doba použití: | ráno, svačina |
Vhodné pro: | vegetariány |
Typ sladidla: | sukralóza, neohesperidin |
Zdroje bílkovin: | CFM WPI |
Obsahuje: | enzymy |
Země výroby: | Evropská unie |
Barva obalu: | černá |
Dodavatel: | Ronnie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář